Senioren

De senioren van Garage Wilgenlaan/PIP spelen vrij op de vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de Oostmeerhal. Voor de recreanten die dat willen is er die avond ook training.
En aangezien dan ook de jeugdgroep aan het trainen is, is het gezellig druk in de hal. En gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Net zoals sportiviteit trouwens.

Naast de gewone training en het vrijspelen organiseren we ook allerlei activiteiten; zie hiervoor de pagina Activiteiten.
Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar de seniorencommissie.


Shirts
Het clubshirt in seizoen 2016/2017 is een wit-zwart shirt van Hummel. Geadviseerd wordt om dit shirt te dragen met een zwart broekje of rokje.
Tijdens de competitiewedstrijden is dit shirt verplicht. Ook op de vrijdagavond  wordt geadviseerd het clubshirt te dragen. Goed voor het clubgevoel, maar het ziet er vooral leuk uit als iedereen er hetzelfde uitziet.
Leden kunnen dit shirt aanschaffen voor 15 euro, door dit kenbaar te maken bij de commissievoorzitter. Indien op voorraad kunt u het een week later al in huis hebben.
Wasvoorschrift: bedrukte sportkleding kan het beste binnenstebuiten, op maximaal 40 graden gewassen worden, zonder wasverzachter,  geen droger gebruiken en niet strijken.


Navigeer verder naar:
Senioren mix competitie
Heren/dames competitie
Recreanten competitie
Training
Activiteiten

Pluimpje is Pleite