Sponsor onze vereniging via Sponsorkliks

Beste leden,

Om de financiën van de vereniging op orde te houden wordt er op allerlei manieren gekeken om geld binnen te krijgen. Nu hebben wij een makkelijke manier gevonden die maandelijks weer wat geld kan opleveren en het kost jullie en ons letterlijk maar één extra klik: Sponsorkliks!

Zie hieronder een korte uitleg vanaf de website van SponsorKliks:

“Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een bijvoorbeeld pizza via Thuisbezorgd en jouw sponsordoel ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels zoals Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar uw sponsordoel. En nogmaals, het kost jou niets extra! 

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jouw een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.”

Dus wanneer jullie via onderstaande link naar de website van bijvoorbeeld Thuisbezorgd gaan, dan ontvangt onze vereniging 4% van jouw aankoop, maar het kost jullie niks extra!

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9095

Laten we hier met z’n allen gebruik van maken om de financiën van de vereniging weer iets mooier te maken 😊!

Voor vragen hierover kunnen jullie mailen naar penningmeester@bbvpip.nl of secretariaat@bbvpip.nl.

Groetjes namens het bestuur,
Milan Koot

Gezellig jeugdtoernooi bij Fly Over

Gisteren, zaterdag 6 oktober, vond het ‘Cees vd Sman’ jeugdtoernooi plaats bij onze buurverenging BC Fly Over.

Met 14 jeugdspelers, een aantal begeleiders en ook veel toeschouwers, waren wij present.

Matt, Mirthe, Iris, Janneke, Tessa, Dion, Milla, Dimara, Menno, Maik, Fabiënne, Tristan, Brian en Andrea doken naar iedere shuttle, konden niet altijd blijven staan maar kwamen altijd weer overeind, hadden last van kramp en lesten hun dorst. Tussendoor werd ook nog tijd gevonden om wat aan het huiswerk te doen.
En dit zijn de prijswinnaars:

JE U11 2e plaats: Dion
ME U15, 2e plaats: Iris
ME U17-II, 2e plaats: Janneke
ME U17-II, 1e plaats: Dimara
JE U17-I, 1e plaats: Tristan
JD U17-I, 1e plaats: Tristan en Matt
JD U19-I, 2e plaats: Brian en Gerko (BC Bavel)

Meer foto’s volgen snel via Fly Over.

       

      

Wedstrijden nazien via BadmintonNederland kan hier.

Rabobank clubkas Campagne

Van 2 oktober t/m 19 oktober kan er gestemd worden op onze prachtige vereniging bij de Rabobank Clubkas Campagne actie!

Wij willen jullie daarom vragen als je lid bent, leden kent of ouders, kinderen, ooms, tantes etc. hebt die lid zijn van de Rabobank te stemmen op onze vereniging bij deze actie. De Rabobank verdeelt een bedrag over alle deelnemende verenigingen en hoe meer stemmen wij hebben hoe groter ons gedeelte in dat bedrag is.

Dit bericht is een korte introductie op de actie en om jullie er van op de hoogte te stellen wanneer de actie daadwerkelijk begint te lopen. “Leden van Rabobank Zuid-Holland Midden ontvangen een stemcode via e-mail. Hiermee kunnen zij stemmen op hun favoriete clubs. De totale pot van € 75.000,- wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen.”

Laten we hier met zijn alle een groot succes van maken!

Groetjes namens het bestuur,
Milan Koot

Meer info: https://www.clubkascampagne.nl/zhmidden/clubkascampagne

Steun onze clubkas en koop loten of een speculaaspop

Vanaf vandaag komen de kinderen van onze vereniging bij u langs de deur om overheerlijke speculaaspoppen en / of loten voor de Grote Club Actie aan u te verkopen. 

Een speculaaspop kost € 5,00 en daarvan gaat € 2,75 naar de clubkas. 
Een lot voor de Grote Clubactie kost € 3,00. Hiervan is 80 %  bestemd voor de vereniging.

Alle kinderen heel veel succes met verkopen en u natuurlijk hartelijk dank voor uw aankoop!

Meer info over de Grote Clubactie is hier te vinden:
https://clubactie.nl en hieronder staat meer info over de speculaaspoppen.

September, 2018 – Al jaren zijn verschillende verenigingen zeer actief en succesvol in het verkopen van speculaaspoppen in oktober en november. Deze traditie is kleinschalig begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een lucratieve verkoopactiviteit voor deze verenigingen, die soms wel meer dan 4000 poppen verkopen. Dit doen verenigingen voor een goed doel, en/of als welkome aanvulling op het verenigingsbudget.

De speculaaspop; een traditioneel geschenk in de maanden voor de komst van Sinterklaas. Mensen vinden het leuk, sympathiek en lekker om de speculaaspop te kopen, samen met het gezin te delen en daarmee ook de eigen vereniging te ondersteunen.

De typisch Nederlandse speculaaspoppen worden op traditionele wijze gebakken en geleverd door Aviateur Banketbakkerijen. Deze royale pop van 500 gram wordt specifiek ingezet voor deze actie. Dit formaat wordt niet aan supermarkten verkocht.

De advies verkoopprijs die door verenigingen naar hun leden/klanten gehanteerd wordt, is € 5,- per pop. per pop. In de afgelopen jaren wisten honderden verenigingen dus al hun kas via deze actie te spekken, soms met wel duizenden euro’s!

Alle formulieren moeten voor 10 november zijn ingeleverd bij Wesley of een van de andere jeugdcommissie leden.

Helaas is het nog niet mogelijk om het geld digitaal te regelen met deze actie dus bij het inleveren van je formulier ontvangen wij graag ook het juiste bedrag.

Alle informatie over de Speculaaspoppenactie is terug te lezen op de speciale actiewebsite: www.speculaaspop.nl. Daar staat informatie over de bestelprocedure, de leveringsvoorwaarden, de bezorgtool, het promotiepakket en de nieuwe handige app, die de huis-aan-huis verkoop van de heerlijke speculaaspoppen nóg makkelijker maakt.

 

Rory tweede plaats op het Open BCN toernooi

Ciska, Lisanne, Rory, Brian en Aranka vertegenwoordigden onze vereniging op zaterdag 8 september op het Open Toernooi van BC Nieuwerkerk.

Ciska had pech want zij trof in de DE6 in haar poule de nr. 1 geplaatste én de uiteindelijke winnaar.
Ook Lisanne zat het niet mee in de single; alle tegenstanders waren net iets beter.
Samen wisten Lisanne en Ciska in de dubbel wel een wedstrijd te winnen, maar niet genoeg om door te gaan.

Samen met Bram Koomen van BC Voorburg speelde Aranka in de GD 4. Leuke wedstrijden, maar jammergenoeg geen winst.
In de DE6 werd Aranka 2e in de poule, maar net geen beste tweede en ging dus ook niet door.

Brian speelde HE6, maar helaas waren de spelers in zijn poule net wat beter.
Brian en Rory speelden samen HD6 en werden tweede in de poule. Als een beste nummer 2 speelden ze de kwartfinale, maar jammergenoeg bleek de tegenstander net iets te sterk.
Rory wist al zijn single-wedstrijden in de poule HE6 te winnen en kwam in de kwartfinale terecht. Die won hij in twee sets. In de halve finale versloeg hij, ook in 2 sets, de nummer 1 geplaatste heer.
In de finale had de tegenstander 3 sets nodig om hem te verslaan.

Rory, gefeliciteerd met je 2e plaats!

Wedstrijden nazien op BadmintonNederland kan hier.

Tristan 1e op het eerste RJC toernooi van dit seizoen

Op 1 en 2 september vond het eerste RJC toernooi * van dit seizoen plaats.

Tristan was als enige van onze vereniging aanwezig. In de klasse U17-1 (veren shuttles) wist hij alle wedstrijden in de poule te winnen. In de halve finale versloeg hij in 2 sets de eerste geplaatste. In de finale verloor hij de eerste set, maar de volgende 2 werden gewonnen en zo behaalde hij  de eerste plaats. 

Tijdens het toernooi is hij ook nog op de foto geweest met Marc Caljouw, Nederlands beste badmintonner.

Gefeliciteerd Tristan!

Wedstrijden nazien op BadmintonNederland, klik hier.

* Het Regio Jeugd Circuit is een serie van zes tweedaagse toernooien. Er worden ranglijsten bijgehouden waar een winnaar per klasse uitkomt aan het eind van de rit. De toernooien kunnen echter ook afzonderlijk gespeeld worden

Senioren-Commissie zoekt versterking

Na de nodige jaren in de senioren commissie actief te zijn geweest, heeft Ciska besloten om hiermee te stoppen. Ciska blijft overigens nog wel de PR-mailbox behartigen en zal op verzoek van bestuur/ commissieleden mailtjes naar de leden en/of Heraut blijven sturen.

Haar vertrek uit de SC is een mooi moment om ‘vers bloed’ met frisse ideeën in de SC te vragen. Dus wie wil graag wat doen voor PIP en wil zich bij de SC aansluiten? Meld je graag bij SC-leden Zita, Claudia of Gerard of via senioren@bbvpip.nl voor meer informatie of om je aan te melden!

Slottoernooi 2018

Op de laatste vrijdag van het seizoen was weer traditiegetrouw het slottoernooi. En met 54 spelers was het een goed gevuld toernooi waarin er 4 poules waren met namen waar menigeen zich in herkende (of er juist afstand van nam).

Na het toernooi zijn we op het terras van Charlie’s nog gaan genieten van wat stukjes vlees van de BBQ, patatjes, brood en sla. Het was weer heel gezellig.

De einduitslag:

  • De drankorgels: 2e Peter en Wesley, 1e Robin en Sander
  • De zomerkoninkjes: 2e Eva en Menno, 1e Ciska en Mariska
  • De vakantieluiaards: 2e Jacqueline en Carola, 2e John en Bert
  • De zonnetjes: 2e René en Gerda, 1e Kevin en Anjeska

Foto’s staan hier op deze website, op onze facebookpagina zijn ze hier te vinden.

De senioren- en de toernooicommissie

Nieuwe competitieleiders stellen zich voor

Beste leden,
Met zijn tweeën nemen wij (Rachelle en Lisanne) de taak van competitieleider over van Annette. Aan ons de uitdaging om de verschillende competities net zo vlot te laten verlopen
als dat Annette dat voor elkaar kreeg.

De overdracht heeft inmiddels plaatsgevonden en we
proberen onze weg te vinden in de hoeveelheid informatie, maar gelukkig komen we samen een heel eind. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het functioneren van de vereniging.

Rachelle is al 14 jaar lid van PIP en Lisanne sinds vier jaar. Beiden spelen we al van jongs af aan competitie. Rachelle is opgeklommen tot 5de divisie (voorheen hoofdklasse,team 1) en Lisanne tot 6de divisie (voorheen 3 de klasse, team 4).

Op de dinsdag- en vrijdagavond kun je ons meestal in de hal vinden. Je kunt ons het beste bereiken via  ons e-mailadres: competitie@bbvpip.nl. Dan gaan wij ons buigen over vervangingen,
verzetten van wedstrijden en alle overige competitie vragen.
Wij willen Annette via deze weg bedanken voor de goede (zeer geordende) overdracht en natuurlijk voor haar jarenlange inzet als competitieleider!

Lisanne en Rachelle

Verslag Conquesto Opstaptoernooi

Vier leden van de Badmintonclub PIP deden zondag 16 juni mee aan het Opstaptoernooi van Conquesto in Zoetermeer.
Noa Dierman, Noa Gast, Tessa de Vries en Dion Hijdra speelden hun eerste officiële badmintontoernooi.

Allen kwamen uit in het enkelspel, Noa Gast en Tessa speelden ook een meisjesdubbel en Tessa en Dion een gemengddubbel.

Noa Gast en Tessa werden in hun poule 3e. Alleen Dion wist in de poule alle partijen in het enkelspel te winnen en ging door naar de kwartfinale. In de kwartfinale moest hij het opnemen tegen Jordy Zuijderwijk (Quintus-Kwintsheul).
Na een makkelijk gewonnen eerste game (21-8) verloor hij de 2e game met 21-18. Een spannende zwaarbevochten 3e game wist Dion winnend af te sluiten en won deze met 21-18.
In de halve finale kwam hij uit tegen Stan Blonk (BBS-Bodegraven). Ook nu weer een spannende 3-setter. Standen 21-18 16-21 11-21. Maar gelukkig ook nu weer winst voor Dion. Door naar de finale.
Koen Bakker (BBS-Bodegraven) was een sterke tegenstander en wist deze finale overtuigend te winnen (21-11 21-18). Moegestreden maar voldaan nam Dion zijn zilveren medaille in ontvangst.
Niet onbelangrijk om nog te vermelden dat Dion het als 9-jarige op moest nemen tegen 12/13 jarigen.

Samen met Tessa de Vries speelde Dion het gemengd dubbel. Hierin speelden zij in een poule van 4 koppels. Zij wisten 2 van de 3 partijen te winnen. Alleen het koppel Tijs Kersch/Amy Chan was te sterk. Deze partij werd verloren met 21-7 en 21-15. Dus ook voor Dion en Tessa een zilveren medaille.

Pluimpje is Pleite