Jeugd

De jeugd van Garage Wilgenlaan/PIP speelt een belangrijke rol binnen de vereniging. We vinden het belangrijk dat iedereen, onafhankelijk van zijn talent, zichzelf kan ontwikkelen om de basistechnieken van de badmintonsport te leren beheersen. Hierbij staat echter gezelligheid en plezier voorop. Je kunt ons vrijdagavond vinden in de Oostmeerhal.

Nieuwe jeugdleden kunnen gratis 3 proeflessen volgen. Voor deze lessen kunnen leenrackets gebruikt worden. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar: Jeugdcommissie


Shirts
Het clubshirt in seizoen 2016/2017 is een wit-zwart shirt van Hummel. Geadviseerd wordt om dit shirt te dragen met een zwart broekje of rokje.
Tijdens de competitiewedstrijden is dit shirt verplicht. Ook op de vrijdagavond  wordt geadviseerd het clubshirt te dragen. Goed voor het clubgevoel, maar het ziet er vooral leuk uit als iedereen er hetzelfde uitziet.
Leden kunnen dit shirt aanschaffen voor 15 euro, door dit kenbaar te maken bij de commissievoorzitter. Indien op voorraad kunt u het een week later al in huis hebben.
Wasvoorschrift: bedrukte sportkleding kan het beste binnenstebuiten, op maximaal 40 graden gewassen worden, zonder wasverzachter,  geen droger gebruiken en niet strijken.


Speluitleg van Jeugd Badmintonnederland

Beknopte spelregels van Badminton Nederland

Training Informatie over de tijden en lokatie

Competitie Alles over de teams en de wedstrijden

Activiteiten Hier staan de evenementen die we dit jaar gaan doen

Garage Wilgenlaan Jeugdtoernooi

Pluimpje is Pleite