Gaan wij kampioen worden?

Hallo, mogen wij ons even voorstellen:

(staand): coach Patricia Hijdra, Joyce Kleinveld, Dion Hijdra, Tessa de Vries, coach Mariska van Dijk
(liggend): Noa Gast en Pepijn Smits.

Eigenlijk hoorde Noa Bruker ook nog bij ons team, maar helaas moest zij aan het begin van de competitie afhaken en dat vinden wij erg jammer. Noa, hopelijk kan je volgend seizoen wel competitie gaan spelen.

De kids spelen dit seizoen voor het eerst mee in de jeugd-opstapcompetitie. Bij de eerste wedstrijd was iedereen erg zenuwachtig, maar gelukkig waren de zenuwen snel verdwenen, toen ze gingen spelen. Wij hebben deze wedstrijd uiteindelijk gewonnen met 7-1. Altijd lekker zo’n eerste wedstrijd ruim winnen.

De wedstrijden erna gingen ook goed, gewonnen met respectievelijk 5-3, 8-0, 5-3, 5-3, 7-1. En als Patricia en Mariska niet kunnen coachen, dan hebben we nog altijd de oma van Dion, die dan wil coachen.

Verder hebben we bij elke wedstrijd, uit of thuis, altijd publiek op de tribune zitten, namelijk de fanatieke ouders van de kids, die ons heel goed aanmoedigen en soms ook de wave doen. Wil je ook meedoen met de wave, kom dan ook bij ons op de tribune zitten. De ouders die niet meegaan, worden vaak op de hoogte gehouden in de groepsapp.

Na zes wedstrijden gespeeld te hebben, staan we met 37 punten ongeslagen bovenaan! We hebben nog vier wedstrijden te gaan en zullen met het team, de coaches en het fanatieke publiek strijden voor het kampioenschap!

Succes toppers van het opstapteam, op naar het kampioenschap!!!

Pluimpje is Pleite