Senioren

De senioren van Garage Wilgenlaan/PIP spelen vrij op de vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de Oostmeerhal. Aangezien dan ook de jeugdgroep aan het trainen is, is het gezellig druk in de hal. En natuurlijk is er altijd de gezellige bar nog. En gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Net zoals sportiviteit trouwens.

De hele avond kan worden vrijgespeeld. Voor degene die geen competitie wil spelen maar zich toch wil verbeteren is er een recreantentraining. Je wordt op je eigen niveau begeleid door onze trainer.

Voor de recreanten worden er in de tweede helft van het seizoen (februari tot en met mei) recreantenclubkampioenschappen gehouden. Hierin kunnen alle senioren die geen competitie spelen (aangevuld met enkele competitiespelers uit de lagere teams) het tegen elkaar opnemen. Ze zijn vrij te spelen wanneer ze willen, als aan het eind van de periode alle partijen maar gespeeld zijn. Het gaat dus ook hier voor de lol, maar voor de winnaar is er een heuse wisselbeker.

Regelmatig organiseert Garage Wilgenlaan/PIP recreatieve toernooitjes. Ook daar staat gezelligheid en sportiviteit voorop. Vaak worden betere en wat minder goede spelers gekoppeld, alles in het kader van de gezelligheid.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar de seniorencommissie.


Shirts
Het clubshirt in seizoen 2016/2017 is een wit-zwart shirt van Hummel. Geadviseerd wordt om dit shirt te dragen met een zwart broekje of rokje.
Tijdens de competitiewedstrijden is dit shirt verplicht. Ook op de vrijdagavond  wordt geadviseerd het clubshirt te dragen. Goed voor het clubgevoel, maar het ziet er vooral leuk uit als iedereen er hetzelfde uitziet.
Leden kunnen dit shirt aanschaffen voor 15 euro, door dit kenbaar te maken bij de commissievoorzitter. Indien op voorraad kunt u het een week later al in huis hebben.
Wasvoorschrift: bedrukte sportkleding kan het beste binnenstebuiten, op maximaal 40 graden gewassen worden, zonder wasverzachter,  geen droger gebruiken en niet strijken.


Navigeer verder naar:
Senioren mix competitie
Heren/dames competitie
Recreanten competitie
Training
Activiteiten

Pluimpje is Pleite